Zeehonden en zeereuzen spotten tijdens een rondvaart over de Maasvlakte in Rotterdam

Bij de rondvaart op de Maasvlakte is inbegrepen:

  • een 3 uur durende rondvaart

Volwassenen: € 32,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 24,95 p.p.

Data 2023

  • 1 juli, 12 juli, 19 juli, 22 juli, 26 juli
  • 2 augustus, 9 augustus, 16 augustus
  • 9 september, 23 september
  • 18 oktober

Wilt u langer varen dan kunt u ook kiezen voor de 3,5 uur durende rondvaart met bezoek aan Maeslantkering.
Volwassen € 39,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 24,95 p.p.

Data voor de 3,5 uur durende rondvaart zijn in 2023:

  • 8 juli, 15 juli, 29 juli
  • 5 augustus, 12 augustus, 19 augustus
  • 14 oktober, 21 oktober

  Geef bij uw reservering duidelijk aan welke datum en vaart u wenst.

  Interesse in een privé rondvaart voor grote gezelschappen? Vraag dan een offerte op maat aan.

  De prijzen van deze rondvaarten op de Maasvlakte zijn geldig tot en met 31 december 2023.

Rondvaart over de 2e Maasvlakte: de wereldhaven (van) Rotterdam

De rondvaart neemt u mee naar de 2e Maasvlakte (bij Hoek van Holland) Ontdek Zeereuzen en Zeehonden. De 2e Maasvlakte is 24/7 in bedrijf en de grootste zeeschepen meren hier aan. 

Ontdek de havens!

Rotterdam staat bekend om zijn wereldhaven. Wat veel mensen zich vaak niet realiseren is dat de allergrootste zeeschepen ter wereld niet meer in de stad Rotterdam varen. Tevens is het gebied ook de leefomgeving van vele zeehonden

Ontdek met de rondvaart de haven en zijn natuur, u komt zo dichtbij de zeereuzen en zeehonden dat u ze bijna kunt aanraken!

Combineer uw bezoek

  Deze rondvaart brengt u naar het Europoortgebied met extra aandacht voor de Europahaven. U ziet een grote verscheidenheid aan diverse industrieën zoals container- en ertsoverslagbedrijven. U zult schepen zien groter dan een flatgebouw.

  Na deze rondvaart heeft u een goede indruk van één van de grootste havens van Rotterdam. 

  U maakt kennis met het nieuwste gedeelte van de Rotterdamse haven met de allergrootste containerterminals zoals RWG, APM, en Euromax. Met dit nieuwe, in zee aangelegde gebied ter grootte van 2000 hectare, werd de Rotterdamse haven 20% groter en is bereikbaar voor de nieuwste en grootste containerschepen. Ook tijdens deze rondvaart krijgt u regelmatig zeehondjes voor de lens (ligt aan de waterstanden).

  We vertrekken vanaf de waternetsteiger bij de Maeslantkering. De Measlantkering bevindt zich in de buurt van de Randstad en is filevrij te bereiken. Het terrein heeft een ruime parkeergelegenheid

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Aan boord van dit partyschip treft u een varend theater aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.

Faciliteiten

De dinnershows zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze dinershows. Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Een heerlijke rondvaart met eten, feesten en lachen.

Het Schip

De shows vinden plaats aan boord van een schip . Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat dit partyschip uniek is op het water. Aan boord van de Ameland bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een sensationele binnen hoogte van bijna 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord niet ontbreekt.Strak, nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, dit partyschip biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen.

Ligging

Dit partyschip ligt in de Parkhaven van Rotterdam. De haven is makkelijk bereikbaar en in de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.