Rondvaart door klein Venetië

Dit arrangement is inclusief:

  • 2-Uurs privé-rondvaart
  • 2 Drankjes en 2 luxe hapjes aan boord
  • Bezoek museum de Oude Aarde

Prijs: € 42,50 p.p. vanaf minimaal 15 personen
Staffelkorting:
20-30 personen € 37,50 p.p.
30-48 personen € 29,50 p.p.

Bij minder personen is de rondvaart niet prive.
De rondvaart is naar keuze nog uit te breiden met een high tea, barbecue, diner of activiteiten.

Varen en genieten

Wij zijn het hele jaar geopend en bieden het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Rondvaart door klein Venetie

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons gezellige restaurant, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen.

Programma

Start met een 2-uurs rondvaart door de prachtige wateren van Giethoorn. Aan boord wordt u voorzien van een hapje en een drankje, zodat u heerlijk ontspannen kunt genieten van het idyllische dorpje Giethoorn en het prachtige natuurgebied de Wieden.

Aansluitend brengt u een bezoek aan museum De Oude Aarde, waar u een rondleiding krijgt.

8.5 | 15 reviews

Reviews van gasten

Miranda Brouws

8

Jammer dat de rolstoellift kapot ging, maar de rondvaart was heel leuk en leerzaam. Ook fijn dat de schipper goed omging met onze cliënten

wil korver lekkerkerker

9

geweldig mooi en fijn en de gene die ons begelijde was net als ik niet nieuw meer maar hij deed het geweldig!!!

Tilly Oskam

8

Wij waren met groep van 7 mensen v tot 90 jaar. Niet geschikt voor hele voor hele jonge kinderen, denk ik. De tocht door het natuurgebied de Wieden was een mooie aanvulling. Wat een rust! De man wist veel te vertellen over het ontstaan van het gebied, de flora en fauna. De man heeft de hele rit verteld. (Gezellig kletsen met elkaar moet je even bewaren voor later). Ook even gestopt om bep. plantje beter te kunnen zien en voelen. Drankje en klein luxe hapje (zoals bij de borrel) aan boord mee besteld. Koude drankjes gaan op de boot mee, de koffie (lekkere cappuccino uit rest) werd al meteen in het begin gegeven. Waarschijnlijk geen warme dranken mee te nemen op de boot. Allemaal genoten van ontspannen boottochtje. Mineralenmuseum was nog wel even leuk om te zien. Bezoek doe je op eigen houtje na de tocht.

Anoniem

8

we hebben een geweldige gezellige middag gehad, leuke uitleg tijdens de rondvaart.

K Koenen

10

Zeer goed

l Tinholt

8

Prima in orde. Heel behulpzaam .Een mooi dorp.

Brigitte Van Vlierden

10

Héél leuk! Ideaal omdat het weer wat minder was en dus de vaart helemaal niet druk (volgens de schipper/gids). Rustig genoten (er was een stel kinderen aan boord dat zich super gedragen heeft en ook felicitaties van de schipper kreeg). En verder: stipt, goed verzorgd, heel fijne uitleg, mooie streek, absoluut alles prima.

H.O. Sontrop

8

Wij, mijn schoonzus en ik hebben genoten van de rondvaart. Mijn schoonzus is 50 jaar uit Nederland weg geweest was hier nooit geweest. Ze heeft enorm genoten. Alles was goed verzorgd!

Jan Klijsen

9

Bijzondere rustige en stille omgeving. Goede uitleg door de schipper van de omgeving.

Anoniem

9

Onze 'gastheer' was goed op de hoogte van de natuur. Heel prettig dat we hem ook vragen konden stellen. Ook het personeel aan de wal was erg behulpzaam. We hebben genoten van de wijn en de hapjes aan boord.

Rabobank Noord Veluwe

8

de rondvaart was goed verzorgd, duidelijke en enthousiaste gids/schipper.

Anoniem

8

Goed geregeld. Alles stond klaar. Leuke tocht en ook een erg leuke opvangst bij terugkomst. Stukje geschiedenis kregen wij te horen. Ook de "extra" vragen voor de puzzeltocht die wij hebben gevraagd is zonder enige moeite meegenomen. Wat het 9 of 10 zou maken: door even te reageren of de mails zijn ontvangen en of het oké is al dan niet.

Anoniem

8

het was netjes voor elkaar, een mooie rondleiding gehad.

J.P. Smit

8

Alles was goed verzorgd

Anoniem

8

wij hebben buitengewoon genoeten van de rondvaart door Giethoorn en de wieden. Het weer was minder mooi dan we gehoopt hadden. Niettemin een aanrader. Ook de lunch was leuk verzorgd.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.