Onvergetelijk groepsweekend in het gezellige Limburg inclusief leuke activiteiten

Dit actieve groepsweekend in Limburg is inclusief

  • Verblijf in groepsaccommodatie
  • Begeleiding door instructeurs
  • Voorbereiding en organisatie
  • Deskundige reisleiding gedurende de reis
  • 2x Ontbijtbuffet
  • 1x Lunch
  • 1x BBQ en pizzapunten uit de steenoven
  • Fakkeltocht
  • Limburgse Zeskamp
  • Mountainbiketocht door de grotten (max. 20 deelnemers)
  • Stadswandeling

  Prijs: vanaf € 240,80 p.p. exclusief btw.Minimum aantal personen is 30.

  Maatwerk
  Bovenstaande programma is slechts een voorbeeld. Aan de hand van uw wensen kunnen we een programma op maat samenstellen. Er zijn diverse originele groepsactiviteiten om Valkenburg op een andere manier te leren kennen. Uiteraard is het ook mogelijk om een touringcar van en naar Valkenburg bij te boeken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

  De prijs van dit Actieve groepsweekend in Limburg is geldig tot en met 31 december 2023.

Bourgondische Beleving in Limburg

Tijdens dit unieke groepsweekend komt u niks tekort. Maastrichtenaren weten van bourgondisch genieten en daarmee kan dit weekend natuurlijk niet ontbreken! Buiten diverse activiteiten zal er ook genoten worden van heerlijk eten en drinken. 

Typische Limburgse accommodatie

  Bij deze prachtige en eenvoudige verblijfsaccommodatie vindt u de perfecte combinatie van ruimte, (gast)vrijheid, een prachtige omgeving, de beslotenheid van een Zuid-Limburgs Heuvelland dorpje en goede verbindingen over weg en spoor. Een plek in het traditionele Limburg waar de kippen nog los rondlopen en de geur van Limburgse vlaai u tegemoet komt.

  De verblijfsaccommodatie is een oorspronkelijke carréboerderij midden in een vriendelijke dorpje. Er is veel ruimte voor groepen tot 60 personen, zowel binnen als buiten. Prima voorzieningen, diverse zithoeken, openhaard, slaapkamers voor 2 tot 8 personen en de nodige aanpassingen voor mensen met een fysieke beperking. 

  U en uw familie kunnen hier heerlijk buiten zitten onder het genot van een drankje en de ondergaande zon. Ook staat hier de blokhut (met open haard), waar allerlei gezelschapsspelletjes te vinden zijn. Aan het einde van het erf staat nog een origineel bakkus, een grote, stenen oven. Het erf is afgescheiden van de weg, waardoor ’t accommodatie een heel eigen, intieme sfeer krijgt. Terwijl u toch midden in het dorp zit! Op de boerderij worden nog kippen en koeien gehouden, wat betekent dat bij het ontbijt verse producten van de boerderij gebruikt zullen worden. 

  De groepsaccommodatie beschikt over verschillende kamers. De indeling is als volgt:

  • Één twaalfpersoonskamer met 6 stapelbedden
  • Acht tweepersoonskamers
  • Één vijfpersoonskamer met 1 stapelbed
  • Acht vierpersoonskamers met 1 stapelbed
  • Twee zespersoonskamers met 1 stapelbed

Programma

  VrijdagIn de loop van de avond komt u aan in het prachtige Valkenburg bij de groepsaccommodatie. Hier wordt u ontvangen door de reisleiding met een vers kopje koffie een heerlijke Limburgse vlaai van de plaatselijke bakker. Wanneer de zon is ondergegaan en het buiten donker is wordt er een Fakkeltocht georganiseerd. Een gezellige wandeling met fakkels door het mooie Limburgse heuvellandschap met onderweg een lekkere versnapering. Bij terugkomst kan er gezellig na geborreld worden in de verblijfsaccommodatie.

  ZaterdagOp de 2e dag van deze reis zal er een heerlijk ontbijtbuffet voor u en uw gezelschap klaar staan. Na afloop van het ontbijt gaat de Limburgse Zeskamp van start. Deze zeskamp zal bestaan uit 6 spelonderdelen. De groep wordt in verschillende teams opgedeeld, waarbij de teams de strijd met elkaar aangaan op onderdelen als: bumperball, boogschieten, barricade, levend tangram, katapult bouwen en touwtrekken. Wanneer de winnaars van de Limburgse Zeskamp bekend zijn gemaakt, staat er een goed verzorgde lunchbuffet voor u klaar. Na de lunch zal de groep naar het centrum van Valkenburg vertrekken. Hier krijgt u de keuze uit twee activiteiten: Mountainbiken door de grotten van Valkenburg en een standswandeling door Valkenburg onder begeleiding van een gids. Hierna heeft u de tijd om op eigen gelegenheid Valkenburg door te wandelen, te shoppen of een terrasje te pakken. Aan het einde van de middag gaat u genieten van een versgebakken pizza uit de hout gestookte steenoven. Liefhebbers krijgen een workshop pizzabakken van de begeleiding van onze kok.

  ZondagAanvang van een heerlijk ontbijtbuffet. Aansluitend krijgen de gasten de gelegenheid om de koffers/tassen in te pakken.
  Einde programma en gelegenheid voor de groep om nog een bezoek te brengen aan de prachtige stad Maastricht. Op loopafstand van de accommodatie is een treinstation, zodat u in slechts 15 minuten in het centrum van Maastricht kunt zijn.

Activiteiten

Alle activiteiten worden begeleid door onze instructeurs op locatie of in de grotten en zijn geschikt voor jong, oud, sportief en minder sportief. Een combinatie van de bijzondere activiteiten in de typische Limburgse omgeving. Een Fakkeltocht door de Limburgse heuvellandschap, een uitdagende zeskamp met onder andere bumperball, mountainbiken in de grotten of een stadswandeling door Valkenburg en pizza’s bakken in de hout gestookte steenoven. 

Maastricht

Maastricht ligt in het zuiden van Nederland en is de hoofdstad van de provincie Limburg. Maastricht is één van de oudste steden van ons land die al bestond ten tijde van de Romeinen. Van de lange geschiedenis van Maastricht is in de stad nog veel terug te vinden. Met haar historische panden, statige kerken en avontuurlijke grotten, hippe designwinkels en gezellige terrassen is Maastricht een aantrekkelijke stad voor iedereen.

Valkenburg

  In het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg, verscholen tussen de mosgroene heuvels, ligt een bijzondere plaats: Valkenburg in de gemeente Valkenburg aan de Geul. In het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland flonkert het mergelstadje met haar rijke toeristische traditie. Valkenburg ligt op een steenworp afstand van verschillende internationale trekpleisters zoals: Maastricht, Aken, Luik, Hasselt en Tongeren. De stad heeft voor ieder wat wils. Gezellige terrassen, prachtige fietsroutes, een kuuroord, grotten en nog veel meer.

  In de loop van de geschiedenis is in Valkenburg aan de Geul een rijk cultuurhistorisch erfgoed opgebouwd. Valkenburg aan de Geul is rijk aan prachtige monumentale (mergel)gebouwen, mergelgrotten, Romeinse katakomben en een vuursteenmijn. Het vestigingsverleden van Valkenburg aan de Geul is terug te vinden in de kasteelruïne, de enige hoogteburcht van Nederland.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.