Ontdek Amsterdam op de Fiets - Gezellig dagje uit

Dit arrangement is inclusief:

  • Fietshuur voor de gehele dag

Prijs: € 13 p.p.

Tours:

  • Fietstour naar keuze
  • Inclusief gids
  • Fietshuur
  • Poncho indien nodig

  Prijzen:
  Kleine tour Amsterdam: € 26,00 p.p. exclusief consumpties en € 1,50 Vermakelijkheidsretributie
  Grote tour Amsterdam: € 31,00 p.p. exclusief consumpties en € 1,50 Vermakelijkheidsretributie
  Waterland tour: € 36,00 p.p. exclusief consumpties en € 1,50 Vermakelijkheidsretributie
  Jordaan tour: € 26,00 p.p. exclusief consumpties vanaf 8 personen en € 1,50 Vermakelijkheidsretributie

  De prijzen van dit arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2023.

Op de fiets door Amsterdam

Geen zin om doelloos rond te slenteren door Amsterdam? Huur uw eigen fiets en maak gebruik van de fietskaart van de stad. Amsterdam is namelijk bij uitstek de stad om te fietsen!

Tours

  Het is mogelijk om een fiets te huren met een routekaart voor € 13 p.p. voor de gehele dag, of u kunt één van onderstaande tours boeken met vertrek op vaste tijden.

  Kleine tour Amsterdam
  In korte tijd toch een groot deel van Amsterdam zien? Samen met een leuke gids leert u tijdens deze 2 uur durende tour de vele gezichten en bekende bezienswaardigheden van Amsterdam kennen. U fietst onder andere door de gezellige Jordaan, over de beroemde grachtengordel en door de chique P.C. Hooftstraat. U passeert natuurlijk ook een van de oudste delen van de stad: de Wallen. Op verschillende bijzondere plekken zal de gids u mooie verhalen vertellen, bijvoorbeeld over het Amsterdam van de Gouden Eeuw, het Rijksmuseum en het smalste huis van de stad. Natuurlijk komt u ook meer te weten te over de allerleukste winkelstraatjes en restaurants. De kleine tour is de beste manier om Amsterdam in korte tijd goed te leren kennen! Duur: 2 uur

  Prijs: € 26,00 p.p. exclusief consumpties en € 1,50 Vermakelijkheidsretributie

  Grote tour Amsterdam
  Al 28 jaar de meest populaire fietstour door hartje Amsterdam. Onder leiding van een enthousiaste gids fietst u niet alleen langs alle bekende bezienswaardigheden zoals de grachten, de Jordaan, het Leidseplein, het Vondelpark en de Rosse buurt maar ook langs talloze prachtige onbekende plekjes. U zit natuurlijk niet de hele tijd op de fiets. De gids stopt regelmatig om boeiende informatie over de historie van Amsterdam te geven en er wordt halverwege gepauzeerd om iets te drinken. Duur: 3 uur inclusief 20 minuten pauze.

  Prijs: € 31,00 p.p. exclusief consumpties en € 1,50 Vermakelijkheidsretributie

  Waterland tour
  Binnen vijf minuten bent u de stad uit en fietst u door het mooie en beroemde Noord-Hollandse landschap. Een vriendelijke gids leidt de groep van maximaal 15 personen op ontspannen wijze over de prachtig gelegen fietspaden naar het hart van dit land van dijken en water. U fietst niet alleen op dijken maar ook op herwonnen land op 5 meter beneden zeeniveau! De gids zal u onder andere vertellen hoe onze voorouders hier een voortdurende strijd tegen het water voerden. Zelfs nu nog is het in dit gebied letterlijk pompen of verzuipen. Duur: 4 uur inclusief pauze.

  Prijs: € 36,00 p.p. exclusief consumpties en € 1,50 Vermakelijkheidsretributie

  Jordaan tour
  Wie heeft niet van de Jordaan gehoord, de meest populaire buurt van Amsterdam? Proef de sfeer van Johnny Jordaan, Tante Leen, de Westertoren, de schilderachtige straatjes vol met aparte winkels en restaurants. Twee uur puur Mokum met natuurlijk een pauze in een echt Jordanees café. Duur: 2 uur inclusief 20 minuten pauze. Te boeken vanaf 8 personen.

  Prijs: € 26,00 p.p. exclusief consumpties en € 1,50 Vermakelijkheidsretributie

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Fietsenstalling

Onze partner

Fietsrondleidingen door Amsterdam

In 1990 was dit het allereerste bedrijf in de wereld dat op de fiets rondleidingen verzorgde in een stad. Inmiddels is het bedrijf overgedragen van vader op zoon, en een familiebedrijf geworden dat u graag kennis laten maken met Amsterdam.

Tour door Amsterdam

Bent u op zoek naar een goed georganiseerd en leuk uitje met vrienden, familie of collega’s? Boek dan nu een van onze tours, de beste manier om Amsterdam te beleven! Onze enthousiaste gidsen staan te popelen om u de mooiste plekjes van de stad te laten zien.

Huur een fiets

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een Yellow Bike te huren om op eigen gelegenheid Amsterdam te verkennen. Vriendelijkheid, kwaliteit én plezier staat altijd centraal bij ons personeel.

Locaties

Wij zijn gevestigd op de Nieuwezijds Kolk, waar fietsen gehuurd kunnen worden. Wij zitten op 3 minuten lopen vanaf het Centraal Station.