Moonlight Dinner Cruise langs het eiland van IJsselmonde

Bij deze Moonlight Dinner Cruise is inbegrepen:

  • 4 Uur durende rondvaart vanuit Spijkenisse
  • Koud en warm diner met seizoensgroenten
  • Dessert
  • Live muziek en entertainment

  Prijzen:
  € 67,50 per volwassene
  € 41,00 per kind (3 t/m 12 jaar)
  Optioneel bij te boeken: drankarrangement à € 22,50 per volwassene en € 17,50 per kind.

  Vaardata 2023: 
  November: 25

  Optioneel bij te boeken: drankarrangement à € 22,50 per volwassene en € 17,50 per kind.

  Ook voor groepen zijn er mogelijkheden voor deze dinnercruise, vraag naar een vrijblijvende offerte op maat.

  De prijs van deze Moonlight Dinner Cruise is geldig tot en met 25 november 2023.

Moonlight Dinner Cruise vanuit Spijkenisse

Maak een mooie vaartocht vanuit Spijkenisse langs het eiland van IJsselmonde en nog veel meer mooie plekken in onder andere Dordrecht en Rotterdam. Tijdens de rondvaart komt u aan niets te kort. Er wordt namelijk gezorgd voor een koud en warm diner, dessert, live muziek en entertainment! Kortom, een lekker dagje varen met uw partner, gezin, familie, vrienden of collega's.

Vaarroute

Mei t/m augustus:Vaartocht langs het eiland van IJsselmonde met vertrek vanuit Spijkenisse. Via de Oude Maas naar Dordrecht, vervolgens over de Noord langs Kinderdijk. Dan gaan we de Nieuwe Maas op langs de skyline van Rotterdam-stad met o.a. de Van Brienenoordbrug, Nieuwe Willemsbrug, Erasmusbrug, Hotel New York, Maashaven met de ss Rotterdam om vervolgens door de havens terug te varen naar Spijkenisse.

September t/m april:Deze maanden gaat de vaartocht door de Rotterdamse haven met vertrek vanuit Spijkenisse. Via de Oude Maas richting Vlaardingen waar we de Nieuwe Maas op draaien. Vervolgens varen we door de Eemhaven en Beatrixhaven (containeroverslag RST) langs Schiedam, Waalhaven, Maashaven met de ss Rotterdam en de Rijnhaven. Daarna varen we langs Hotel New York, Erasmusbrug, Nieuwe Willemsbrug tot aan Oud IJsselmonde. Bij de Van Brienenoordbrug keren we om en varen via de Nieuwe Maas terug naar Spijkenisse.

Programma & Vaardata 2023

Vaardata 2023:

  • November: 25

Het programma:

Inschepen vanaf 18:30 uur
Vertrek vanaf 19:00 uur
Terugkomst ca. 23:15 uur

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Rederij in Spijkenisse

Deze Rederij biedt u vele mogelijkheden met haar luxe partyschip. Wij hebben het gehele jaar door diverse Moonlight en Brunch Cruises, afwisselende dagtochten, een aantal thema avonden en varen wij altijd naar de meest smaakmakende evenementen om deze vanaf het water te bewonderen. Het schip is zowel geschikt voor grote als kleine groepen. Het afhuren van schepen is uiteraard ook altijd mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Culinair genieten

De sfeervolle bar aan boord van de partyschepen biedt u volop keuze aan heerlijke drankjes. Desgewenst kunnen u en uw gasten genieten van uitgebreide koude/warme buffetten, smaakvolle koffietafels, overheerlijk gebak, feestelijke bruidstaarten, gezellige lunches, hartige snacks en gevarieerde borrelhapjes. Kortom, op onze partyschepen is van alles is mogelijk. 

Onze schepen

Partyschip Marlina bestaat uit een grote salon waardoor het ook uitermate geschikt is voor presentaties aan grotere groepen. Geschikt voor groepen van 80 tot maximaal 500 personen.


Partyschip De Ameland is uniek door zijn hoge theaterzaal waar allerlei events kunnen plaatsvinden. Maximale capaciteit 800 gasten. Ook vindt u hier een Grand café, vide dek, panoramasalon, topdek en buitendek.


Partyschip de Brandaris is ook bekend als “de Beren Boot”. Het varende buffet restaurant van de bekende Beren restaurants. Maar de Brandaris is veel meer! De Brandaris is goed in te zetten voor lunches, diners, rondvaarten, bijeenkomsten, een gezellige feest avond of familie feest. Dit alles kan met of zonder buffet. Aan boord van de Brandaris bevinden zich 3 etages. Benedendeks vinden wij de keuken, toiletten en bemanningsverblijven. Op de begane grond, de voor salon met bar en de achter salon met een buffet lift. Op het bovendek een “Stamtafel” ruimte en de boven salon. Natuurlijk is er ook een gezellig buitendek.

Goed om te weten


 • Onze schepen zijn goed toegankelijk in de haven van Spijkenisse (incl. gratis parkeergelegenheid).

 • Onze schepen zijn rolstoeltoegankelijk.

 • Er is een gids mogelijk bij privé afhuren van onze luxe partyschepen.

 • Als u ons partyschip privé afhuurt, dan is het ook mogelijk om vanaf andere afvaartplaatsen te vertrekken.

 • Aan boord van onze luxe partyschepen zijn honden niet toegestaan.

 • Op onze partyschepen mag binnen niet gerookt worden; op het buitendek mag wel gerookt worden.

 • Indien er door extreme weersomstandigheden, eventueel storingen/stremming van bruggen, sluizen of vaarwegen of overmacht niet gevaren kan worden, dan wordt het arrangement stilliggend voor de wal gehouden of er wordt gekozen voor een andere vaarroute, u krijgt geen korting/restitutie van betaalde gelden.

 • Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis, kinderen van 3 t/m 12 jaar aangepaste prijs.

 • U mag bij uw reservering uw voorkeur opgeven, wij kunnen dit echter niet garanderen. Wij houden er rekening mee, maar kunnen niet altijd aan uw verzoek voldoen .

 • Grote groepen worden, mits mogelijk, bij elkaar aan één tafel geplaatst. Meer dan 14 personen in uw gezelschap? Dan verspreiden we uw groep over meerder tafels die achter elkaar staan zonder andere gasten ertussen.

 • Wij berekenen geen reserveringskosten.

 • U kunt aan boord pinnen.