Vriendinnenuitje in de historische kasteelstad s-Heerenberg - High Wine met vriendinnen

Bij deze High Wine in de historische kasteelstad 's-Heerenberg is inbegrepen:

    • Perfecte mix heerlijke wijnen en speciale hapjes
    • Bij het arrangement zitten 3 wijnen inbegrepen, maar uiteraard kunnen we dit uitbreiden.

Prijs: € 19,75 p.p. op basis van 2 personen.

De prijs van deze High Wine in de historische kasteelstad 's-Heerenberg is geldig tot en met 31 december 2023.

Geniet samen met vriendinnen van een heerlijke High Wine in de kasteelstad

Kasteelstad 's-Heerenberg kent een rijke historie en is zeker de moeite waard om te ontdekken. Benieuwd wat de historie van 's-Heerenberg te bieden heeft, breng dan een bezoek aan het kasteel of het stadsmuseum. Na een tocht langs al dit moois gaat u samen met vriendinnen genieten van een heerlijke High Wine.. Deze High Wine is de perfecte mix tussen de beste wijnen en en heerlijke hapjes.

Culinair genieten in een monumentaal pand

Geniet van een smaakvolle complete High Wine in een sfeervolle omgeving. U gaat samen genieten van heerlijke wijnen gecombineerd met diverse hapjes.

GASTVRIJHEID met hoofdletters het belangrijkste product dat we onze gasten bieden. Serveren met een LACH omdat het leuk is voor onze gasten te werken. Na wandelen in de bossen van Montferland omgeven door de dorpen Zeddam, Beek en Stokkum is dit een mooie plek voor deze High Tea!

De perfecte mix tussen wijn en hapjes

Het concept van onze high wine is eenvoudig: het is net als een high tea, maar dan met wijn en hapjes. Bij dit arrangement kies je zelf welke en hoeveel verschillende wijnen je wilt proberen. Bij elke wijn serveren we een bijpassend gerechtje.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • huisdieren toegestaan
  • parkeren
  • restaurant
  • wifi

Onze partner

Gastvrijheid, het belangrijkste product

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en u wordt bediend met een lach. Dit zijn de twee hoofdingrediënten van het restaurant waardoor het restaurant een hoge reputatie heeft opgebouwd. Geniet op een mooie plek van een heerlijke lunch of diner na een wandeling door de Montferlandse bossen. 


U kunt rekenen op een kwalitatieve maaltijd die met liefde is bereid door de chef-kok. Voel u thuis in dit sfeervolle monumentale pand van meer dan 100 jaar. 

Geniet van een smaakvolle lunch of diner

In het restaurant kunt u genieten van een heerlijk lunchgerecht. Zij beschikken over een diverse menukaart met veel keus, denk hierbij aan een smakelijke sandwich, gezonde salade of perfecte uitsmijter. Ook kunt u kiezen voor koude of warme gerechten van de kaart. Naast lunchen kunt u in dit sfeervolle restaurant komen dineren. Het restaurant bevindt zich in het historisch centrum van 's-Heerenberg, aan de markt. Alle gerechten zijn bereid met lokale en verantwoorde producten. 


De chef-koks werken met producten uit de regio. Gerechten worden bereid met eigen receptuur. In de keuken wordt waar mogelijk gewerkt met verantwoorde en biologische producten.

Riante terras

Neem na een bezoek aan het kasteel plaats op het riante terras. Op het terras heeft u zicht op de markt, de stad en de voorbijgangers. Onder een grote mooie plataan liggen het 'boven terras' en het 'onder terras'. Het terras biedt aan 150 gasten plaats. Neem plaats in een loungebank of een tafel met stoelen en geniet van een lekker kopje koffie of heerlijk diner. 

Maak uw feest compleet met een heerlijke catering

Geeft u binnenkort thuis een feest? Of bent u op zoek naar een partycateraar die de catering en aankleding verzorgd? Dan bent u hier aan het juiste adres. Het restaurant verzorgd catering op maat. Er wordt goed geluisterd naar uw wensen. Uw wensen worden vertaald in een origineel en culinair totaalconcept. 


De catering is in goede handen door de ervaring van  het personeel. De aankleding wordt van A tot Z verzorgd op uw locatie. Voor zowel particulieren als voor bedrijven in en om 's-Heerenberg wordt de catering met liefde en passie verzorgd.